ranten

Våra rum

Alla 24 rum är renoverade och inredda med mycket kärlek. För att göra det mer personligt och trevligt för dig som gäst så har varje rum inretts olika, alla med varsin egen stil. Den härliga mixen av romantiska tapeter, träpanel och fina textiler skapar en behaglig känsla av hemtrevnad. I rumspriset ingår fritt höghastighets fiber wi-fi, gratis parkering, en trevlig frukostbuffé.

enkelrum

För dig som reser ensam passar våra enkelrum perfekt! Dom är fräscha & ljusa med lagom mycket plats för en person. Alla enkelrum har badrum med dusch och är utrustad med TV, hårtork, fritt wi-fi och skrivbord. Strykgärn och bräda finns att låna.

Från 895 kr/natt

dubbelrum

I våra dubbelrum finner du en stor härlig säng och mycket med plats. Passar er som reser i par eller dig som vill ha lite extra plats. Alla rum har badrum med dusch och är utrustade med TV, hårtork, fritt wi-fi och skrivbord. 

Från 1095 kr/natt

familjerum

När hela familjen ska resa är det bra med stort utrymme! Det är precis vad våra familjerum erbjuder. Stora rum med plats för extra säng och badrum med dusch. Alla rum är utrustade med TV, hårtork, fritt wi-fi och skrivbord.

Från 1345 kr/natt

Vi har Höghastighet Fiber-wifi!