ranten

Våra rum

Hos oss på anrika Hotell Ranten sover du gott. Rummen är inredda i en personlig stil med en härlig mix av romantiska tapeter, träpanel och fina textilier. Vi vill att du ska känna dig som hemma. Alla våra 24 rum har extra breda sängar med sängkläder tillverkade av 100 % bomull. Allt för att du som gäst ska ha en så bekväm vistelse hos oss som möjligt. 
På morgonen serverar vi en trevlig frukostbuffé i våra mysiga lokaler.

Vi erbjuder snabb och gratis wifi.

Vi upplever för närvarande logistika problem med våra mat leverantörer. Frukost garanteras därför enbart vid efterfrågan.

För att beställa frukost ber vi dig att lämna bud senast kl11:00 dagen innan ankomst.


Detta gör du enklast genom att mejla oss på: info@hotellranten.se med bokningsreferens, namn och telefonnummer så tillagar vi en kulinarisk frukost som förbereder dig inför dagen.

Kostnad tillkommer: Vuxen: 120kr/natt och barn: 100kr/natt. Betalning sker vid receptionen. För särskilda ärenden: kontakta oss på 05-151 30 30.

enkelrum

För dig som reser på egen hand passar våra enkelrum perfekt! De är fräscha och ljusa med lagom mycket plats för en person. 
De sköna sängarna är en meter breda.
Alla enkelrum har badrum med dusch och är utrustade med tv, hårtork, fritt wifi och skrivbord.
Strykjärn och strykbräda finns att låna.

Från 1095 kr/natt

dubbelrum

loading...

I våra dubbelrum finner du extra breda, härliga sängar och gott om plats. Passar er som reser i par eller dig som vill ha lite extra utrymme. 
Alla dubbelrum har badrum med dusch och är utrustade med tv, hårtork, fritt wifi och skrivbord. 

Från 1295kr/natt

Vi har wifi!